Gerard Herts

Kent 2 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Gerard Herts en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Gerard Herts heeft 0 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Vele namen als broeder Theonas, Roberto en de heren De Jong, Post, Miggelbrink, Gilsing, Uppink, Favié heb ik al voorbij zien komen.

  Vele namen als broeder Theonas, Roberto en de heren De Jong, Post, Miggelbrink, Gilsing, Uppink, Favié heb ik al voorbij zien komen. Klasgenoten laat eens iets horen. bij mijn privider planet en ervoor gerard_herts. Sommigen zou ik best nog eens willen spreken/zien. ik hoor wel.

  2003, Gerard Herts

  Van klas 1 tot 6 had ik Broeder Marculf, meneer van Tellingen, meneer Schouten, broeders Norbertus, Nicetas en Ernestus.

  Van klas 1 tot 6 had ik Broeder Marculf, meneer van Tellingen, meneer Schouten, broeders Norbertus, Nicetas en Ernestus. In het eerste jaar woonde ik t.o.de school op de Erasmusgracht. Daarna dus naar de 'nieuwe' school. Als ik al die verhaaltjes van anderen lees komen al die leuke herinneringen weer naar boven. Ook de muziekles van de heer Destombes met het klokkenspel herinner ik me nog goed. En de gymlessen met piano. En al die prachtige opgezette dieren en vooral vlinders in die kast bij de aula. Waar zullen die gebleven zijn? Klasgenoten laat eens iets horen. bij planet (mijn provider) en tussen mijn voor en achternaam een laag streepje.

  2003, Gerard Herts
  ?