Bekijk het volledige profiel van Gerard Heikoop en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 8

Gerard Heikoop heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

de eerste dag werd me verteld ...

de eerste dag werd me verteld dat ik de ketting om moest doen wanneer ik naar de wc ging, maar urenlang hing de ketting er niet en kon ik niet naar de wc. En ik maar wachten en moest zo nodig. Niemand had dat door, totdat er een een stroompje plas door het klaslokaal stroomde. Nee, dat vergeet ik niet. De ketting was door iemand per ongeluk achtergelaten op de WC.

2004, Gerard Heikoop

Omdat ik na deze school naar e...

Omdat ik na deze school naar een hele andere school ging, heb ik de school als zeer streng ervaren. Iedere maandag een psalm uit het hoofd voor de klas zingen en aan het begin van de dag moest je heel netjes zitten terwijl juf de Jonge ging bidden (wel een lieve vrouw). Toen ik eens te laat kwam, begon Meester Drogers met me te praten over al die familieleden die op school gezeten hebben, na een tijd mocht ik naar de les en zei hij tegen de juf dat ik zo laat was omdat ik bij hèm was. Dus geen straf, dat weet ik nog goed. Wat ik ook nog weet en verschrikkelijk vond was de tandartsbus voor de school. Ha, ha.

2004, Gerard Heikoop

Prachtige tijd. Vaak erover ge...

Prachtige tijd. Vaak erover gedacht om ermee te kappen, maar toch steeds doorgezet. Ik heb de opleiding als een geestelijke militaire dienstplicht ervaren, mijn hele leven zal ik er baat bij hebben. Naast heel veel serieuze zaken ook hele leuke dingen meegemaakt. Met z'n allen in een grote omgebouwde bus naar Portugal, het opzetten van de studentenvakbond VVAZ, het uitgeven van het blad De Frisse Wind, de TV Show met Ivo Niehiel, de geintjes met Johan Kloosterboer. 's Nachts naar de snackbar, Robert in ochtendjas in de trein, met de celgroep een klucht in elkaar gezet. Maar ook hele mooie momenten, vooral met Thomas Bos en Herman Vrijenhoek, zoals in Oostende, op Texel bij Jan en Paula (!), in Apeldoorn, de Algarve en Linz, bij Nehemia in Zwijndrecht en tenslotte in Stadskanaal, Veendam en Winschoten. Ik heb er veel aan gehad. En ben blij dat ik heb doorgezet!

2004, Gerard Heikoop
?