Gerard Groeneveld

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Gerard Groeneveld en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Gerard Groeneveld heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke jaren hier doorgebracht.

  Leuke jaren hier doorgebracht. Juf Lindeijer in de derde, daarna meester Schipper. Eerste lessen Frans en Engels. Vrienden waren Frank van de Berg, Rens van Waardenberg, Rudi van Es,Wim (?) en natuurlijk Lizette de Beer bij ik een jaar lang tussen de middag thuis mocht overblijven. Met Rens op de fiets begin december naar meester Schipper in Zevenbergen. Vijfde jaar in houten schoolgebouw verderop de Slinge. Playbacken met nepgitaren en bandrecorder op Dave Berry.

  Leonard Roggeveenschool, 1961

  Slechts een jaar, maar meester Neuteboom heeft onuitwisbare indruk gemaakt.

  Slechts een jaar, maar meester Neuteboom heeft onuitwisbare indruk gemaakt.Op vrijdag speelde hij viool of las voor uit Scheepsjongens van Bontekoe. Met vrienden Ton Strieder, Peter Kleijkamp, Frank van Zanten Jut veel gelachen en kattekwaad uitgehaald. Rivaliteit met aan overkant gelegen katholieke basischool en plezierige zwemsessies in zwembad Alexanderpolder.

  Jacob van Campenschool, 1967

  Schoolband met zanger Krokus en drummer Han Geurdes.

  Schoolband met zanger Krokus en drummer Han Geurdes. Opgetrokken met Paul Swaep, John de Jonge, Geert-Jan (Duut)Dudart, Wim Jumelet en anderen. Franse week, schoolreisje naar Zeeland en natuurlijk de bezeting van de school in het kader van de democratisering van het onderwijs.Voor het eerst kennismaken met talenpracticum van docent Engels Nibbeling. Leuke schoolfeestjes.

  Scholengemeenschap Prins Al..., 1968

  ?