Gerard deJong

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Gerard deJong en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Gerard deJong heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  verzilverde melkdoppen en postzegels sparen voor de missie.

  verzilverde melkdoppen en postzegels sparen voor de missie. Eerste vrijdag van de maand naar kerk, leraren met losse handjes (broeder alfred, mijnheer huisman), buiten schooltijd tollen en een heerlijke onbezorgde tijd met veel vrienden.

  2005, Gerard deJong

  Ik herinner mij alleen maar fantastische dingen van deze school: de trip naar London in de 4e, de gymschoen die door de ruit vloog en voor de ogen van Schuurmans in de tuin plofte, de morris van de onherkenbaar verandere meester Moors (shag en spijkerpak)

  Ik herinner mij alleen maar fantastische dingen van deze school: de trip naar London in de 4e, de gymschoen die door de ruit vloog en voor de ogen van Schuurmans in de tuin plofte, de morris van de onherkenbaar verandere meester Moors (shag en spijkerpak) die we om de hoek zette, de broodjes bal op het newtonplein, de vervalste handtekeningen waardoor je niet uit de les werd gestuurd, mijnheer Koot van Engels die geen orde kon houden (nu spijt van)en die op een eigenaardige wijze uitsprak dat iemand die straf had verdiend de volgende dag een "taak" moest inleveren.Natuurlijk ook mijnheer Schuurmans die zo streng was omdat het gerucht ging dat zijn zoon in het verzet was omgekomen, mijnheer Roeleven die ook al geen orde kon houden. De te snel tikkende klok nadat hij een stoel er tegenaan had gegooid waardoor we in 10 minuten de les erop hadden zitten.

  2004, Gerard deJong

  Ondanks de dreigementen aan het eind van de 2e bij het ophalen van de cijferlijst dat we "met zo'n instelling ons diploma wel konden vergeten aan het eind van het 3e jaar" zijn we met dezelfde instelling er tóch doorgekomen.

  Ondanks de dreigementen aan het eind van de 2e bij het ophalen van de cijferlijst dat we "met zo'n instelling ons diploma wel konden vergeten aan het eind van het 3e jaar" zijn we met dezelfde instelling er tóch doorgekomen. Ik herinner me drie jongens uit Delft waar ik veel mee optrok: Peter Addink (nog verkering met mijn nichtje gehad), Ronald Leijster en Hans Koenen. Verder is het talenprakticum me bijgebleven en de mevr. die spaanse les gaf en buiten het lokaal was gesloten. Na gebons op de deur gingen we even om de zonwering gluren en tot onze verbijstering stond daar .......... de adjunct directeur de Kok !

  2004, Gerard deJong
  ?