gerard bakker

Kent 5 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in Amsterdam

  Bekijk het volledige profiel van gerard bakker en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 11

  gerard bakker heeft 11 klassenfoto's en kent 5 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ik weet van deze school helaas weinig meer af.

  Ik weet van deze school helaas weinig meer af.Ik bezit een foto dus weet dat ik daarop heb gezeten. Zover mij bekend 1 jaar ben daarna naar "de Kwikstaart "gegaan. Reden??. Bij de foto weet ik inmiddels 3 namen dus mis er veel. Hoop dat er mensen komen die meer namen weten. Ik wacht af.

  2003, gerard bakker

  Ik weet alleen nog dat ik een bepaalde periode VOOR ik naar de Cabotschool ging op deze kleuterschool heb gezeten tussen 47 en 49.

  Ik weet alleen nog dat ik een bepaalde periode VOOR ik naar de Cabotschool ging op deze kleuterschool heb gezeten tussen 47 en 49. De juffrouw heette volgens mij; De roo

  2003, gerard bakker

  Ik woonde op de admiralengracht 82 vlak bij school.

  Ik woonde op de admiralengracht 82 vlak bij school.Ik ben een keer blijven zitten. Op de foto van het schoolkamp in Oud Valkeveen in 1955/6 staan ongeveer 80 kinderen. Het zijn de vijfde en de zesde klas? Ik weet inmiddels circa 45 namen,die ik bij de foto heb neergezet. Hoop dat oud klasgenoten reageren via schoolBANK zodat er telkens meer namen op de foto komen. Klik op klassefoto en daarna op hoofd van iemand DAN verschijnt een naam. Naam niet goed mail mij. Mijn zuster zat ook op deze school en was 2 jaar jonger dan ik. Ik weet nog namen van meesters als Vink. Niemöller. majieu ??( hoofd ) en van Os.

  2002, gerard bakker
  ?