Gera Lenten-Frank

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Gera Lenten-Frank en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Gera Lenten-Frank heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik was op de lagere school denk ik onopvallend.

  Ik was op de lagere school denk ik onopvallend. Altijd pas laat op school doordat eerst thuis allerlei huishoudelijk werk gedaan moest worden. Ik speelde veel met kinderen van lagere klassen op het schoolplein. Er waren kinderen waar ik best wel tegenop zag en ik was blij wanneer ik door hen gezien werd of bijvoorbeeld werd uitgenodigd op een verjaardag. Mijn vriendinnen waren ondermeer, Roeleke Sconewille, Greetje Zantinghe, Tjitske Wilpstra, Symie Kraayeveld en Hennie Nijmeijer en Jenneke Dekker.

  Dr J. Waterinkschool, 1965

  Op de Iemenhof deed ik eerst de T-stroom LHNO en daarna MHNO.

  Op de Iemenhof deed ik eerst de T-stroom LHNO en daarna MHNO. Dat was INAS en hield in dat ik zorgvakken deed met veel stages en daardoor al vroeg van huis. Met 15 jaar al werkzaam in een ziekenhuis in Ermelo en een bejaardencentrum in Zuidlaren.. Dat heeft me vroeg zelfredzaam gemaakt. In de eerste tijd ging ik veel om met Marijke Santinge maar ook Riny Soer en Dineke Mansens.. Ongetwijfeld herinner ik mij er minder dan er waren. Ik voelde me niet echt thuis op de school maar werkte toe op het feit dat ik de verpleging in zou. Dat gebeurde ook bijna, ik was aangenomen in het ziekenhuis van Hardenberg maar kreeg huidproblemen waardoor ik medisch werd afgekeurd.. Het liep dus anders. Na omzwervingen in kindergroepswerk en een creatieve opleiding voor etaleur, ging ik jaren later werken voor justitie in een penitentiaire inrichting, Huis van Bewaring en TBS.Weer later werd ik gezonsgroep ouder met mijn man en daarna tot nu hulpverlener in de verslavingszorg.

  iemenhof, 1971

  ?