Bekijk het volledige profiel van Ger Versteeg en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 1

Ger Versteeg heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

In de periode dat ik deze scho...

In de periode dat ik deze school bezocht stond hij nog aan de Schoolstraat. Tegenwoordig in gebruik als buurthuis, waar ik nog regelmatig aanwezig mag (moet) zijn bij wijktafels. In die tijd was het nog zo dat er twee klassen in één lokaal zaten. Juffrouw Oerlemans, mevrouw Verhoef en meneer Plodervaart (oom Polly) waren de leerkrachten die voor onze klas stonden.

2004, Ger Versteeg

Deze school staat te boek als ...

Deze school staat te boek als een school aan de Stationsstraat, maar toen ik in de eerste klas kwam was dat in de Mr van Coothstraat. Volgens mij zijn we in 1968 verhuisd naar de Taxandriaweg (ondertussen omgebouwd naar pakeerplaats). Een aantal namen van klasgenoten kom ik ook tegen bij jaargang 1968. Verder waren we o.a in gezelschap van Clemens, die het eens presteerde om via het raam de klas te verlaten om vervolgens via de deur en een stomverbaasde leeraar weer doodleuk de klas binnen te stappen.

2004, Ger Versteeg

Afstudeerrichting Weg- en Wate...

Afstudeerrichting Weg- en Waterbouw. Klasgenoten o.a. Albert Martinus, Wim Kosters, Ton van der Geld, Henry van Valkenburg, Ad van der Ven, Toon Wonders.

2004, Ger Versteeg
?