Ontdek PLUS

Ger van Belzen

Kent 45 personen

NA , 2 kinderen
Woont in Middelburg

  Bekijk het volledige profiel van Ger van Belzen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ger van Belzen heeft 5 klassenfoto's en kent 45 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Deze school heette volgens mij Prinses Beatrix Kleuterschool.

  Deze school heette volgens mij Prinses Beatrix Kleuterschool. De naam van de juf Sutterland. Ik weet nog dat er naast de school een houtzagerij was en op de hoek van de straat een bloemenwinkel. De zandbak was voorzien van een grote kooi.

  Kleuterschool,Glascisstraat, 1962

  Heb de afdeling werktuigbouw gedaan, twee jaar theorie, stage jaar en daarna het examenjaar.

  Heb de afdeling werktuigbouw gedaan, twee jaar theorie, stage jaar en daarna het examenjaar. Ik herinner me nog de overgang van het oude naar het nieuwe gebouw, het trein ongeluk en het werelduurrecord basketballen in de sporthal in Vlissingen. Het was een fijne tijd met fijne klasgenoten waarvan ik de meeste helaaas na de schooltijd nooit meer ontmoet heb.

  MTS, 1974

  De meeste herinneringen die ik heb aan de school zijn het voetballen, liefst met een steenje, en de tocht naar Brabant voor het huwlijk van Theo de Badts.

  De meeste herinneringen die ik heb aan de school zijn het voetballen, liefst met een steenje, en de tocht naar Brabant voor het huwlijk van Theo de Badts. Nu ben ik woonachtig in het buiten gebied van Serooskerke. Heb geen contact met oude klasgenoten, de enige die ik wel regelmatig tegenkom op mijn werk is Julia Visser, het laatst hebben we elkaar gezien op het jubileum van Theo de Badts, 25 jaar leraar. Mijn mail adres is; gruno a zeelandnet . nl a=************

  Bouwen Ewoutschool, 1964