Ger Jonge

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ger Jonge en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ger Jonge heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Vier avonden per week naar school en hard werken.

  Vier avonden per week naar school en hard werken. Ik woonde in Schiedam en reed altijd mee met Job van Broekhuizen, die had een Ford 12M die er altijd mee ophield als het regende. De scheikunde lessen vond ik het leukst, zeker als er proeven werden gedaan.

  Gemeentelijk Avondlyceum Ro..., 1964

  In de eerste klas hadden wij meneer Stienstra (bijnaam: muis)die wij vreselijk hebben gepest (als ik daar nu aan terugdenk krijg ik er spijt van)Stienstra begon altijd op de gang hele verhalen tegen het schoolhoofd (dhr.

  In de eerste klas hadden wij meneer Stienstra (bijnaam: muis)die wij vreselijk hebben gepest (als ik daar nu aan terugdenk krijg ik er spijt van)Stienstra begon altijd op de gang hele verhalen tegen het schoolhoofd (dhr. Hoorman) die er niet was om hieraan nog een beetje gezag te ontlenen. Toffe leraren waren meneer de Kluivert (wiskunde)die mij mijn bijnaam gaf: Bonifatius dat al snel werd afgekort tot Boon. Verder meneer De Korte (frans)en mevr. Bokma, die we met enkele klasgenoten een beetje hebben teruggepakt voor haar losse handjes (waarmee ze ook goed kon knijpen)waarmee ik op de lagere school had "kennisgemaakt". Klasgenoten waren o.a. Cor van Tilborg (bijnaam: Viola omdat hij eens vertelde vioolspelen mooi te vinden). Ik zat met 4 of 5 medeleerlingen in de B-klas en er was een jongen die altijd al ons huiswerk overschreef (xx Bijl) of spiekte en zodoende steeds overging, maar helaas voor hem op het examen jammerlijk zakte. De school had geen gymlokaal zodat we naar de Rehoboth Mulo moesten om te gymmen. Al met al denk ik met veel plezier terug aan deze school. Helaas moest ik na het behalen van mijn diploma (met vele twist-feesten) direct gaan werken en kon ik helaas niet naar de HTS. (We hadden het thuis niet zo breed, nu zou dat geen enkel probleem meer zijn). Ik ben hierna naar het Avondlyceum gegaan.

  Prinses Ireneschool, 1959

  De zusjes van der Ent, die tegenover de school woonden en regelmatig een "voorstelling" gevan tot groot ongenoegen van de leraren.

  De zusjes van der Ent, die tegenover de school woonden en regelmatig een "voorstelling" gevan tot groot ongenoegen van de leraren. Een leraar herinner ik me nog goed; meneer van Dam, een buitengewoon aardige vent en meneer Herwijnen (schoolhoofd). We hebben ca 20 jaar geleden al een een reunie gehad maar ik heb de meeste mensen weer uit het oog verloren. Klasgenoten die ik me nog goed herinner zijn Wim Soeters (soepie), Kees van der Kraan, de broertjes Koevermans, Herman Lobe, enz.

  koningin wilhelmina school, 1953

  ?