Georgina Baert

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Georgina Baert en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Georgina Baert heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  We hadden maar liefs vier brugklassen en ik zat in 1D.

  We hadden maar liefs vier brugklassen en ik zat in 1D. Mijn beste vriendin in die klas was Marjemme van Poelgeest maar die ging helaas een jaar later naar een andere school. Ook kon ik het goed vinden met Sanne Becks en Kirsten Boer, Eveline Rooijmans en Ariane de Ranitz. Later is onze klas weer verdeeld en gemengd met andere leerlingen. Na de in de tweede klas te zijn blijven zitten gingen we weer met andere mensen om, o.a. Desiree, Chantal, Carlijn en Milou.... ben benieuwd wat jullie tegenwoordig allemaal doen! Wie herinnert zich nog de Odyssee in Rock? Hoe gaat het met de andere Syrenen? Mijn favouriete leraren waren Jan Kooij, Anja Distelbrink en Cees Lips maar ik moch ze allemaal wel hoor! (Nou ja behalve De Man maar dat was een verhaal apart). Anyway ik ben ook te vinden op hyves en facebook dus ik ben benieuwd wie zich mij nog kan herinneren! Liefs, Georgina.

  Stedelijk Gymnasium, 1986

  Vanaf de eerste klas zat ik altijd in gedeelde klassen (klas1-2,2-3,3-4 etc.

  Vanaf de eerste klas zat ik altijd in gedeelde klassen (klas1-2,2-3,3-4 etc.) Juf Bade, Meester Muis, Anton Platenkamp(was ik stiekum verliefd op), Anneke Tuinema, Meester Sakkers en Meester van der Sluis en niet te vergeten Meester Pak en Juffrouw Westerbeek (wat een lieve schat)- ik herinner me ze nog allemaal. Alhoewel ik volgens iedereen het wandelend woordenboek was en de "studiebol", was mijn lievelingsvak GYM! Maar wat hadden we een leuke klas zeg, al was het er een met weinig leerlingen; Thea, Annamarie, Belinda, Kitty, Christel, Claudia, Patricia en ik (Georgina) dat waren de meiden. Veel lol gehad, gedanst, gesport, gevochten en gelachen hebben we met elkaar! En dan de "boys"; Peter (jij kwam in klas 1 naast me in de rij staan), Michael, Arie (ben je nog piloot geworden?)en op het laatst ook George (Kip en ei). Maar jongens ik was helemaal geen studiebol hoor! Ik was alleen zo slim om altijd op te letten wat de hogere klas deed! Mijn geheimpje was altijd verder te kijken dan je eigen straatje. Dus ben ik uiteindelijk lekker de wereld gaan rondreizen.... Wil je weten waar ik terecht ben gekomen? Kom me maar opzoeken op hyves of facebook!!! Liefs allemaal van Georgina.

  Ichthusschool, 1978

  ?