Georgette Döderlein de Win

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Georgette Döderlein de Win en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Georgette Döderlein de Win heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Na terugkeer uit het buitenland in 1986 de Docentenopleiding en daarna meteen de Leraren opleiding (Verpleegkunde) gedaan.

  Na terugkeer uit het buitenland in 1986 de Docentenopleiding en daarna meteen de Leraren opleiding (Verpleegkunde) gedaan. Voor mij een hele leuke en leerzame periode. Mijn docente in die tijd was Toos Driessen. Jammer dat na de studietijd het contact met de medecursisten is vervlogen. Ben benieuwd te weten hoe het met een ieder gaat.Ik ben nog altijd actief in de wereld van opleidingen.Kijk op de website ********************

  2007, Georgette Döderlein de Win

  Mooie en leerzame jaren geweest.

  Mooie en leerzame jaren geweest. Veel geleerd,veel meegemaakt, de opleiding door de nonnen heeft een blijvende indruk bij mij achtergelaten. Open verpleging in de serre buiten, TBC patiënten. Mooie omgeving, in de bossen. Ik heb heel wat kou geleden!! Dierbare periode, jaren om te koesteren. Zuster Marie Dominique ( opleidingen, steun en toeverlaat ), Zuster Schouten (vast nachthoofd), Juffrouw Heystee (welterusten,spiedende ogen kamer inspectie ), Juffrouw Ketelaar, Zuster Laurentiene,Zuster de Bruin,Zuster Smulders, Zuster Albertina (hoofd OK) Zuster Andriessen,Dr van Grootel (chirurg),Dr. Rietjens (KNO) Dr. Fikenscher (internist) Veel plezier gehad.Geleerd wat werken is.

  2006, Georgette Döderlein de Win
  ?