George Kummer

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van George Kummer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  George Kummer heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Alleen de 2e klas gedaan.

  Alleen de 2e klas gedaan. Leraren: Henk Vonhoff, Beumkes, Bose, Hillenius. Dir. Chris Oornick woonde in onze straat en zag mij spijbelen (waarom was hij niet op school?). Kan mij verder niet zoveel meer herinneren, behalve de werkweek op Texel en Marion Wildschut.

  2e 3 jarige HBS, 1959

  Zoutewelle,van Pesch, Krijn, mevr Thibout.

  Zoutewelle,van Pesch, Krijn, mevr Thibout. Ik heb de tas van Texeira de Mattos nog mogen (moeten) dragen. Je diende je om 8 uur bij de lantaarnpaal voor zijn huis te posteren tot hij naar buiten kwam. In de klas: Youke Lie, Sikko van Daal, Saskia B. en Vera v d B. Voelde me toen al aandeelhouder in de friettent De Brug. Dansles bij James Meijer, waar je de halve klas weer tegenkwam

  Het Amsterdams Lyceum (het ..., 1957

  Alleen 7e leerjaar gedaan bij hr Sinke, mijn beste leraar! Het schoolreisje naar de Vliehors was geweldig.

  Alleen 7e leerjaar gedaan bij hr Sinke, mijn beste leraar! Het schoolreisje naar de Vliehors was geweldig. Het bezoek aan de vuurtoren was een hoogtepunt met name omdat het gerucht de ronde deed dat er een mooie meid woonde, ene Liesbeth (List).In de klas zaten o.a. Johan Gertenbach, Hein Deenik, Jan Luder en Jaqueline Nord.

  1e Openluchtschool voor het..., 1956

  ?