George H.G.Laoutaris

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van George H.G.Laoutaris en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  George H.G.Laoutaris heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke school en de leukste schooltijd ooit! De RTO was net gestart en toen ik op school kwam in de eertse klas was er alleen een tweede en een derde klas, de eindexamenklas bestond nog niet.

  Leuke school en de leukste schooltijd ooit! De RTO was net gestart en toen ik op school kwam in de eertse klas was er alleen een tweede en een derde klas, de eindexamenklas bestond nog niet. Het was een periode wan rubbercement, Rotring en doka, Apples lagen toen alleen op de fruitschaal. Klasgenoten: Ronald Wagemans (de Belg), Merian Plaat (de Munk), Edwin Vingerhoedts (Vinger), Niek Otte (Aadje), Cees Larooy (Cés), Mark Mattens (Mattens), Caroline Vrijenhoek, Branca Bilic, Ariane van der Spoel, Jeroen Romijn, Menno van Tol, e.v.a,! Leraren toen waren: Perspectief Driessen, Van Vriesland, Van der Veer, Letter Verkamman, Sluiter, Anja Braams, Belt, Smit en nog veel meer. Plassen in de fixeer met Ronald Wagemans was wel een hoogtepunt op die lang durende woensdagmiddag tot 17.10 uur! Of de concerge laten zoeken naar Tipexvet omdat de printjes in de doka anders gingen colobaliseren, de arme man maar zoeken... Als er een lichtje gaat branden... LAAT EENS WAT VAN JE HOREN. Tegenwoordig getrouwd met Joke van Woesik, vader van Yara en Noah.

  Grafisch Lyceum Rotterdam, 1984

  Leuke school en hele leuke schooltijd gehad! Ik heb o.

  Leuke school en hele leuke schooltijd gehad! Ik heb o.a. les gehad van mijn (achteraf) favorite leerares Mevr. Kooimans-Vermuiden, die we -toen ik met mijn ouders op vakantie was in Griekenland- tegen het lijf liep bovenaan de Acropolis. Verder een inspirator voor mij was Meester van Leerdam, leuke artistieke man die bijzonder boeiend les gaf... Dhr. Laven was mijn laatste leraar in de zesde klas... Toenmalige klasgenoten: Linda Voorrips, Shirley Mikhoen, Astrid Motter, Monique Snoeck, Gaby Schelkens, Arno van Gennip, Simon Lelyveld, Camiel Groffen(?), Theo Mulders, Edwin Heyermans e.v.a.! Als er een lichtje gaat branden... LAAT EENS WAT VAN JE HOREN. Tegenwoordig getrouwd met Joke van Woesik, vader van Yara en Noah. Omdat Dhr. van Leerdam mij vertelde dat ik later iets moest gaan doen met tekenen, ben ik uiteindelijk via het grafisch lyceum in de reclame terecht gekomen en we hebben inmiddels ons eigen reclameburo. Mocht u dit nog ooit eens lezen... Bedankt voor het advies!! George.

  sint Bavo sint Jan school, 1971

  Hele leuke school.

  Hele leuke school.(achteraf!) Ik zat o.a. in de klas met Tonnie Dost, Mark Benjamins, Silvio Diliberto, Marcel Asselman, Richard Pattinama, Linda Voorrips, Gabriella Batist en vele andere. Leuke lessen altijd bij meneer Heijs van wiskunde waar ik geen bal van begreep. Franseles bij Madame Stapels, Engels van Eckhart... Gaat er al een belletje rinkelen bij toenmalige klasgenoten? Ik ben nu getrouwd met Joke van Woesik, vader van Yara en Noah. Laat eens wat horen!!! George

  Lucia-Petrus MAVO, 1977

  ?