Gemmy Os

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Gemmy Os en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Gemmy Os heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Niet al te goede herinneringen, mijn schoolcarriere hier verliep moeizaam.

  Niet al te goede herinneringen, mijn schoolcarriere hier verliep moeizaam. Na 7 jaar moest ik Pius X verlaten: ik bleef voor de tweede maal in 5 VWO zitten. Toch heb ik op een andere school het schooljaar erna mijn vwo diploma nog gehaald. (Wonderbaarlijk genoeg) Wel goede herinneringen aan latijn: meneer de Greeve, topdocent!

  Pius X Lyceum, 1977

  Tja.

  Tja...eerste jaar elektotechniek. Maar liefst 4 (!!!) meisjes in onze klas. (Van de totaal 8 in 7 of 8 eerstejaarsgroepen elektro.) Veel docenten waren er ook niet op ingesteld of niet blij mee. "Had je maar naar de huishoudschool moeten gaan." is een uitspraak die ik meermalen gehoord heb. (Terwijl de jongens kilometers buis mochten verknoeien....) Uiteindelijk ben ik in februari afgehaakt. Wat me vooral bijgebleven is: Roeien op de Amstel (kwam goed uit met 4 meiden in de klas!) en voor het eerst kennis gemaakt met informatica, programmeren. Een klein jaartje later had ik mijn eerste baan als programmeur. Van studeren is helaas niks meer gekomen.

  HTS-A, 1985

  ?