Gemma Moolenaar

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Gemma Moolenaar en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  Gemma Moolenaar heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  mja op sommige dingen na was het een leuke school.

  mja op sommige dingen na was het een leuke school.Veel kapsones mensen .Maar ook hele lieve mensjes. Ik had erg veel gelachen met hyet hyat , tamara , angeliqe whaha angela;) was wel vaak grappig!

  2004, Gemma Moolenaar

  Mja ik zat alleen maar bij jongens in de klas en 1 meisje ik was niet op school zo happy als nu;) maar et was wel af en toe lachuh.

  Mja ik zat alleen maar bij jongens in de klas en 1 meisje ik was niet op school zo happy als nu;) maar et was wel af en toe lachuh. EN VOOR MENSEN DIE HET WILLEN WETEN NEE IK HEB NOOIT MET MOHAMMED GEHAD WHAHAH;)! maare voeg me toe me voornaam en achternaam aan elkaar ******** okee;)!

  2004, Gemma Moolenaar

  Heej mensjes egt grappig man! Zooow damn het was egt een super kikkuh tijd man op school lieve klasgenootjes!(K)(!! ik vond meester frank , jufvrouw andrea , liesbeth en al die leraren super aardig!!ZOOW KIKKUH WHAHAHAH heej mensjes voeg me toe *********

  Heej mensjes egt grappig man! Zooow damn het was egt een super kikkuh tijd man op school lieve klasgenootjes!(K)(!! ik vond meester frank , jufvrouw andrea , liesbeth en al die leraren super aardig!!ZOOW KIKKUH WHAHAHAH heej mensjes voeg me toe **************************** AAAAAAAAH WHAHAHA

  2004, Gemma Moolenaar
  ?