gemma lammers

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van gemma lammers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  gemma lammers heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik ging veel om met Jacqueline van Slingerland, Loes Groen, Jose Rensen, Diny Klein Koerkamp, en herinner me, dat ik behalve school ook het uitgaansleven heel interessant vond, bijvoorbeeld bij Thies vd Linde en bij Fikken, vaak geweest! Verder op de M

  ik ging veel om met Jacqueline van Slingerland, Loes Groen, Jose Rensen, Diny Klein Koerkamp, en herinner me, dat ik behalve school ook het uitgaansleven heel interessant vond, bijvoorbeeld bij Thies vd Linde en bij Fikken, vaak geweest! Verder op de MAVO de leraren Jacobs, Kalfs, Jeurissen, Warffemius (die geweldig kon vertellen)

  R.K.Mavo, 1971

  ik herinner me, dat er strenge nonnen waren en dat ik eens op de glijbaan wilde klimmen via een trap en dat ik achterover kukelde midden in de brandnetels.

  ik herinner me, dat er strenge nonnen waren en dat ik eens op de glijbaan wilde klimmen via een trap en dat ik achterover kukelde midden in de brandnetels.....

  Kleuterschool De Kleine Joh..., 1963

  ?