geeske hollander

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van geeske hollander en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  geeske hollander heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik was niet echt een "Schoevers type" met mijn spijkerbroek en slobbertrui.

  Ik was niet echt een "Schoevers type" met mijn spijkerbroek en slobbertrui. Gelukkig zat ik in een leuke klas. Namen uit die tijd zijn o.a. Daniëlle Voorst tot Voorst, Coby Spaargaren, Jane Storm van 's-Gravenzande, zij was al 45 jaar, altijd een hondenpension gehad en heeft zich toen laten omscholen!

  Schoevers, 1977

  Samen met Margje Timmerman, Klaas Brands en Anko Timmer met de trein van Harderwijk naar Amersfoort om daar 4 en 5 Havo te volgen.

  Samen met Margje Timmerman, Klaas Brands en Anko Timmer met de trein van Harderwijk naar Amersfoort om daar 4 en 5 Havo te volgen. Havo 4 werkweek in Loenen gehad, en in Havo 5 werkweek in Limburg in een oud, vies en koud kasteel. We kregen ook erg vies eten. De helft van de klas was de week erna ziek! Namen uit die tijd zijn o,a Henk Lammertse, Arne Schouten, Hella Sloksoede, Bart Wanrooy, Patty Mesrits, Lieske van Meerveld (bakkerij in Putten)We hadden les van oa Thijs? voor natuurkunde en een pater voor maatschappijleer.

  Pedagogische Academie (met ..., 1975

  schoolkampen in Epe, sportdagen, geschiedenis van Dalhuizen.

  schoolkampen in Epe, sportdagen, geschiedenis van Dalhuizen

  FOCUS, voorheen Groen van P..., 1971

  ?