Geertien Zijnstra

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Geertien Zijnstra en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Geertien Zijnstra heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Een leuke tijd,al moest het toen wel heel erg wennen om de leraren bij de voornaam te noemen.

  Een leuke tijd,al moest het toen wel heel erg wennen om de leraren bij de voornaam te noemen.Ik vond het een hele gezellige school,vooral het met elkaar eten.Soms kreeg je warm,ik geloof 2 keer in de week en verder kreeg je brood.Je hoefde nooit geen broodtrommel mee en dat vond ik wel fijn.

  2007, Geertien Zijnstra

  Ik heb t/m klas 5 op deze school gezeten.

  Ik heb t/m klas 5 op deze school gezeten.Daarna zijn we naar Damwoude verhuisd,en moest ik dus naar een andere school.Ik was vriendin met Aukje Dijkstra,maar was ook wel bij Fokje Pranger,Fokje v/d Velde,Willemien Weerstra en Willemien Salomons.Ik heb leuke maar ook minder leuke herinneringen aan deze school.Het leukste vond ik de lessen van juf Cuperus.Daar kreeg je als beloning,van bijv. mooi schrijven altijd een toverbal.Ook ben ik met Aukje een keer bij haar thuis geweest en zijn we met de trein naar Leeuwarden geweest.Daar heb ik toen een borduurpakketje van haar gekregen.

  2007, Geertien Zijnstra

  Achteraf denk je "het was toch wel een leuke tijd".

  Achteraf denk je "het was toch wel een leuke tijd".Maar als je er op zit wil je maar wat graag dat je er zo snel mogelijk weer weg bent. Al dat huiswerk! Ik heb er wel een leuke tijd gehad,al waren er natuurlijk ook minder leuke leraren.

  2007, Geertien Zijnstra
  ?