Geert van der Berg

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Geert van der Berg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Geert van der Berg heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  61-62 klas 7H: Eigenlijk herinner ik me alleen een meisje met kort donker haar uit Wirdum: een prachtige verlegen lach.

  61-62 klas 7H: Eigenlijk herinner ik me alleen een meisje met kort donker haar uit Wirdum: een prachtige verlegen lach. Was toen wel een beetje mijn favoriete hoor, ik weet alleen haar voornaam zeker: Coby, achternaam toen Hylarides? Maar ja één jaar maar op deze school en de meesten gingen naar andere scholen en dan ruim 40 jaar geleden; je vergeet veel hoor. De stank van het kaaspakhuis, we mochten soms kijken bij het kaasboren.

  Brugschool, 1961

  op dit moment schieten me te binnen: Sjoerd Cuperus (heel vaak op de boerderij gespeeld), Johan Plantinga (ook samen op gymclub Quick, hij altijd 1e en ik steevast 2e met wedstrijden) .

  op dit moment schieten me te binnen: Sjoerd Cuperus (heel vaak op de boerderij gespeeld), Johan Plantinga (ook samen op gymclub Quick, hij altijd 1e en ik steevast 2e met wedstrijden) .. vd Meer (zoon groenteboer in de Jacob Maris), Lina ...., Wietske ....; snoep halen bij Wetterauw.... Meester Kuiper, idem Kuipers, Juf Zijlstra (mijn juf), Juf Kalsbeek, Juf Vd Weide en natuurlijk Kielstra in de zesde klas, die klas vol met mooie kijkplaten. En die vreselijk oubollge gym, maar wel vaak geloof ik.

  ferdinand bol, 1954

  Hr.

  Hr. Norder met z'n turbo dicteersnelheid aardrijkskunde. Geschiedenis van Van Ulzen? Altijd vanaf het FVC-veld de Badweg om 'hard'-lopen en daarna steevast hockey van dhr .... of anders volleybal in de zaal. Het rust-uurtje muziekles: daar dank ik nog mijn belangstelling voor klassieke muziek aan. Doodkorte voor Engels en die 'jonge' juf Frans die er zo zo Frans uitzag, de Duitse leraar met z'n prachtige dia's, steevast voor een deel tenietgedaan omdat zijn vrouw altijd in rood op de voorgrond moest staan. Die leraar Nederlands: tijdens repetities quasi schilderijen bekijkend, maar intussen in het spiegelglas daarvan loerde om te kijken wat de klas deed. V&D ging in de fik terwijl we tekenles hadden aan de voorkant bij Hr. Kools en na de les snel naar de Nieuwestad, wat een fik! Zo spontaan komen er een paar namen op (maar weinig, jammer genoeg), misschien omdat ik de 2e moest overdoen en na 3 klassen de school verliet: Tjitse Pasma, ?? Boekhout, ?? Meijering (1e+2e) Jo-Petra ?? (2e+3e), het valt niet mee zonder steun van klasse-foto's. jaren:62-66, klassen:1b+2b en 2c+3c

  rijkshogereburgerschool, 1962

  ?