Geert Mos

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Geert Mos en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Geert Mos heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Weinig herinneringen, alleen het gesprek in de klas over de dood van Kennedy.

  Weinig herinneringen, alleen het gesprek in de klas over de dood van Kennedy. Na 1 jaar ging een grote groep, waaronder ikzelf, naar de nieuwe school aan de Schubertlaan.

  Visser t Hooft (Chr. HBS en..., 1963

  Reunie 5A-lichting 1970??? In 1999 nog een kleine reunie gehad met Dymphna van Dam, Jouke Lamers, Gretha van Dijk, Hennie Verlind, Ruud Arnoldi en Peter Romeijn, allen briefjesschrijvers van linksvoor in de klas.

  Reunie 5A-lichting 1970??? In 1999 nog een kleine reunie gehad met Dymphna van Dam, Jouke Lamers, Gretha van Dijk, Hennie Verlind, Ruud Arnoldi en Peter Romeijn, allen briefjesschrijvers van linksvoor in de klas. Ben van plan voor november 2006 een reunie te organiseren. Wie wil hieraan meehelpen? Ik heb nog redelijk complete namenlijst. Wie heeft actuele adressen van een of meer klasgenoten? Mail mij.

  Chr. Scholengemeenschap Lei..., 1964

  hoofdonderwijzer van Schaik noemde mij in de klas 'de valsemunter', omdat ik de onvoldoendes uit mijn huiswerkschrift scheurde of er plaatjes overheen plakte alvorens mijn ouders liet tekenen.

  hoofdonderwijzer van Schaik noemde mij in de klas 'de valsemunter', omdat ik de onvoldoendes uit mijn huiswerkschrift scheurde of er plaatjes overheen plakte alvorens mijn ouders liet tekenen.Hij heeft volgens mij later wraak genomen door te zegggen dat het twijfelachtig was of ik de ulo wel zou aankunnen. Ik ben inmiddels wel over dit jeugddrama heen.

  Zuiderparkschool, 1957

  ?