Geert - Jan Vreeswijk

Kent 4 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Geert - Jan Vreeswijk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Geert - Jan Vreeswijk heeft 4 klassenfoto's en kent 4 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik reisde dagelijks tussen De Bilt en Amsterdam op en neer.

  Ik reisde dagelijks tussen De Bilt en Amsterdam op en neer. Leuke tijd gehad op school met allemaal ruim denkende leraren en leerlingen. Veel koffie gedronken terwijl deze eigenlijk niet te drinken was. Tussen de lessen door werd er vaak gedobbeld. Alleen van de lessen betonberekenen van dhr. Niermans snapte ik weinig.

  MTS Hendrick de Keijserschool, 1969

  Hier ben ik in december '68 opgekomen.

  Hier ben ik in december '68 opgekomen. En heb met Jos de Lang, Jan Lequé en Bert Zondervan een jaar lang aanvullend B gedaan. Prachtige tijd en vooral de examen feesten 3 weken lang!!!

  Dr. J.P. Thijsseschool, 1968

  Met Henk van de Waardt behoorde ik tot de kleinste van de klas.

  Met Henk van de Waardt behoorde ik tot de kleinste van de klas. Met Bennie Mentink (achterneef) leuke tijd gehad. Tijdens de huiswerkklas is er volgens mij nooit huiswerk gemaakt hieraan blijven mij de natte sponzen en krijtjes bij. Tijdens de lesuren gebeurde het nog al eens dat we op een punaise gingen zitten. Vanaf het derde jaar kwam ook Joop van der Einde bij mij in de klas.

  Van Kinsbergen Mulo, 1964

  ?