Ontdek PLUS

Geert Jan Ankerman

Kent 0 personen

ASK_ME
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Geert Jan Ankerman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Geert Jan Ankerman heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Nog in de Soendastraat 19, eigenlijk het woonhuis van "JUF" met hoofdletters.

  Nog in de Soendastraat 19, eigenlijk het woonhuis van "JUF" met hoofdletters. Met een enorm geduld voor iedereen (tenzij je de kluit beduvelde, want dan kon ze ook erg boos worden). Je bij de les houdend met een tikje op het hoofd en een 'piep' of 'hé koppie'. Het 'leslokaal' op de eerste verdieping was eigenlijk de achterkamer en serre van haar woon/slaapkamer met een matras op de grond. Die plek ook, waar (oud)leerlingen langs kwamen en thee kwamen drinken en over van alles en nog wat praten, terwijl de 'klas' gewoon doorwerkte.

  JC Pleysierschool, 1967

  1e klas juffrouw Bei(j)er 2e klas juffrouw Pleyter 3e klas juffrouw Visser 4e klas mijnheer Weersma (oom Dolf) 5e klas mijnheer Kalsbeek (met tandem en het orgeltje voor de gezamelijk zang in de gang) 6e klas mijnheer Kalsbeek.

  1e klas juffrouw Bei(j)er 2e klas juffrouw Pleyter 3e klas juffrouw Visser 4e klas mijnheer Weersma (oom Dolf) 5e klas mijnheer Kalsbeek (met tandem en het orgeltje voor de gezamelijk zang in de gang) 6e klas mijnheer Kalsbeek

  duinoordschool, 1955