Geert Hoek

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Geert Hoek en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Geert Hoek heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Als nieuweling in de streek en op deze school.

  Als nieuweling in de streek en op deze school. Had al snel vrienden waarmee we iedere dag naar school fietsten vanuit Rockanje. Vaak via een omweg langs Oostvoorne terug met de meiden uit de klas.

  MAVO W. van Dijk, 1972

  van de noodgebouwen naar de nieuwe school!! Juf van Vreumingen van de sigarenwinkel, hoofdmeester Wilterdink en metz'n dochter Mieke in de klas gezeten.

  van de noodgebouwen naar de nieuwe school!! Juf van Vreumingen van de sigarenwinkel, hoofdmeester Wilterdink en metz'n dochter Mieke in de klas gezeten. Verder Fokko, Peter Remeyer, Arnold Tok, Herman, Ineke, anneke etc etc Reinhilde, Een heerlijke tijd als je er later aan terugdenkt. Hoe heette die meester ook al weer die bij Carla in de flat woonde op de hoek en waar we nog met enkele klasgenoten op kraamvisite zijn geweest??

  De Springplank, 1963

  aan het eind van ons woonblok was de school.

  aan het eind van ons woonblok was de school. IDEAAL ! een vliegende hollander en een zandbak en natuurlijk de heeeeel grote wasbak en de piepkleine toiletjes

  Kleuterschool Pinkeltje, 1961

  ?