geert hilbolling

Kent 4 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van geert hilbolling en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  geert hilbolling heeft 0 klassenfoto's en kent 4 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb zeer goede herinneringen aan mijn B klasjes, de exacte vakken zijn me nog vaak van pas gekomen bij het verwijderen van vlekken of het inschatten van de werking van dingen.

  Ik heb zeer goede herinneringen aan mijn B klasjes, de exacte vakken zijn me nog vaak van pas gekomen bij het verwijderen van vlekken of het inschatten van de werking van dingen. Verder heeft het mijn ruimtelijk inzicht vergroot en mijn gevoel voor talen verterkt. Ik heb er genoten van de sfeer(nog tamelijk klienschalig begonnen) en de heer Bron als concierge en Swart als directeur. Heerlijk tijd met Alex Patty, Kinus Crajé, Gerrit van Dijk, en nog veel meer. En de docenten natuurlijk: Onze zoon bestudeerde als student Humanistiek in Utrecht, recentelijk een boek van Mineke van Essen. Destijds geschiedenislerares en nu verbonden aan de RUG (tot januari 2007 begreep ik). De wereld is klein en l'Histoire se repete. Mijn liefdes vond ik meestal buiten de HBS. Maar daarover wil ik het hier maar niet hebben.

  Christelijke scholengemeens..., 1966

  ?