Gé Klinkhamer

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Gé Klinkhamer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Gé Klinkhamer heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Heeeel veel buitenschoolse activiteiten die de doorstroming wel een pietsie belemmerden.

  Heeeel veel buitenschoolse activiteiten die de doorstroming wel een pietsie belemmerden. De oprichting van een leerlingenvereniging en mooie feesten in de aula van het Spinoza, met Cuby and the Blizzers als eenmalige topattractie. Docenten: o.a. Beijerman (heftig en frans), van der Knoop (always a gentleman), Louman (biensûr monsieur), de Lange (bio kanjer), Rudi Slotboom (aardrijkskunde, maar ook verdienstelijk aan het tennisnet) en van Delden (rechten, verzorgde menigeen's luchtdoop). Vrienden: Auke Uilkema en Martin Rol Rob Croes. Tijdens tussenuren kaarten in de Rijnbar en na school plonzen in het De Mirandabad waar Ernst Halley 'meester bommetje' was.

  2004, Gé Klinkhamer

  Herinneringen te over.

  Herinneringen te over. Tennisballen gooien met de grote bomen op het schoolplein als doelpalen. Vele vriendschappen en eerste verliefdheid. Na school spelen rond de Boerenwetering, etc, ect. Namen als Theo Gerzen, Robbie Haks, Giel Feffer, Sonja Nooder, Ina Versteegh, Ingrid Hoïni, Astrid Essed, ...... Leraren: mw. Tichelaar, hr. van Driel en mw. Veenboer!. Al met al fijne tijd!

  2004, Gé Klinkhamer
  ?