garry post

Kent 11 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van garry post en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  garry post heeft 0 klassenfoto's en kent 11 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ik zat op de Hogere Bosbouw en Cultuurtechnische School (HBCS); een prachtschool de eerste jaren in Arnhem, later in Velp, met een fraaie kroeg.

  Ik zat op de Hogere Bosbouw en Cultuurtechnische School (HBCS); een prachtschool de eerste jaren in Arnhem, later in Velp, met een fraaie kroeg.... Quercus.

  2012, garry post

  voetballen en kastie op het 'voetbalveld' voor de school, de jaarlijkse schoolreisjes natuurlijk.

  voetballen en kastie op het 'voetbalveld' voor de school, de jaarlijkse schoolreisjes natuurlijk. Mijn eerste juf de Waard die me als linkshandige rechts moest leren schrijven...en natuurlijk goede herinneringen aan mijn klasgenoten (voorzover ik nu nog weet en in willekeurige volgorde...Lilian, Erna, Harrie, Harrie,Albert, Riel, Roel,Connie, Herma, Jannie, Willy, Hennie, Susanne, Lies, Hannie, Ria, Wilma, Herman, Inge, Aat, Zacharias, Wim en Eric.

  2004, garry post

  De reis naar Parijs was natuurlijk één van de hoogtepunten (o.

  De reis naar Parijs was natuurlijk één van de hoogtepunten (o.a. uitvoering van de musical Hair), daarnaast goede herinneringen aan o.a.dhr. Maatman (frans),dhr Oogjen (duits),dhr.Teune (een fantastische sportleraar). Onvergetelijke sportgebeurtenissen..vollebalwedstrijden tegen de leraren en natuurlijk de handbalwedstrijden om het gelders (scholen) kampioenschap.

  2004, garry post
  ?