Gaby Eenschoten

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Gaby Eenschoten en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Gaby Eenschoten heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Dit heette toen nog Chr.

  Dit heette toen nog Chr. College voor M.E.O. Ik kwam na de HAVO in de 2e terecht en leerde Manon kennen. Zij was ook nieuw, de rest van de klas zat al een jaar bij elkaar. Heel veel gelachen en gekletst, het eerste jaar was heel makkelijk. Kan me nog een hoop gezichten voor de geest halen, namen gaat wat moeilijker. Leuke stage gehad ...

  Albeda College, 1992

  Han van der Weck en Van der Kleij.

  Han van der Weck en Van der Kleij. Elk jaar een musical en combinatieklassen. Vriendjes met Erik-Jan de Groot, Terence Hesselmann, Ronald vd Wetering, Michael Klumpers en nog veel meer jongens waar ik als enige meisje altijd na schooltijd mee ging voetballen. De haat-liefde verhouding met Irene. En klasgenootjes als Eveline, Yfke, Danielle, Birgit, Kim, Richard, Niels en nog veel meer waar ik nu even niet op kom ... Hele leuke tijd gehad!

  Meester Blomschool, 1984

  De lessen van Buining en Raphael zal ik NOOIT vergeten, maar ook de vreselijke wiskunde-lessen van Brokling .

  De lessen van Buining en Raphael zal ik NOOIT vergeten, maar ook de vreselijke wiskunde-lessen van Brokling ... zucht! Maar Koning en Klerk maakten een hoop goed, Lobo die voor een kerstconcert zorgde ... Bijna altijd met de fiets naar school, met een hele groep van M'sluis naar Schiedam. Vooral in de zomer waren we met heel veel. Schoolfeesten keek ik altijd naar uit, naar de biologielessen absoluut niet ... Herinneringen? Teveel om op te noemen!

  Rijks Scholen Gemeenschap S..., 1986

  ?