Gaby Held

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in Utrecht

  Bekijk het volledige profiel van Gaby Held en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 21

  Gaby Held heeft 21 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Maar 1 jaar opgezeten.

  Maar 1 jaar opgezeten. Toch leuke herinneringen. Die rottige stapeltjes maken in die k*tkastjes, schminken als cats, clipperweek. Schoolfeest in werfkelder. Bij de laatste twee werd er heel wat afgerotzooid & niet alleen door de studenten:-). Ik kan me ook een jongen herinneren waar ik af en toe mee optrok en waar ik dan een apart stel mee vormde omdat ik nogal punk/new wave was toen en hij vaste klant was bij de Society Shop, ruitjesbroeken en zo.

  2003, Gaby Held

  Vooral het eerste jaar heb ik met medestudenten erg van het Amsterdamse (studenten)leven genoten:-).

  Vooral het eerste jaar heb ik met medestudenten erg van het Amsterdamse (studenten)leven genoten:-). Liefde voor het echte bibliotheekwerk kwam eigenlijk pas in de praktijk. Margo zie ik nog steeds, en dan zijn er Aryan, Anita, Henriëtte, Carola, Isabelle, Quinten... Docenten: Daniël v. Egmond (hoeveel engelen pasten er ook alweer op een speldenknop?), Wijnands (het Hart van het Vak, immer bezwete bovenlip), Paul Schneiders (geschiedenis), de zeer symphatieke Willem Lamberixs. In het laatste jaar muziekspecialisatie: de voorvechtster der muziekdocumentalisten Tine van Hees overleed jammerlijk... De laatste jaren waren moeilijk daar ik twijfelde aan de opleiding etc. Aan de scriptiebegeleiding heb ik zeer negatieve herinneringen. Aan de diploma-uitreiking echter juist positieve.

  2003, Gaby Held

  Dit vond ik een erg leuke school met nu eens heel gemotiveerde klasgenoten.

  Dit vond ik een erg leuke school met nu eens heel gemotiveerde klasgenoten. Ik herinner me Corinne (Epsie) nog, die in Londen had gewoond. En Marjo Rietveld. Meer mensen schieten me later nog wel te binnen. Elsje van Nederlands...

  2003, Gaby Held
  ?