Gabrielle Versteeg

Kent 6 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Gabrielle Versteeg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Gabrielle Versteeg heeft 1 klassenfoto's en kent 6 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  later werd dit het andreas college.

  later werd dit het andreas college

  2004, Gabrielle Versteeg

  Leuke school, niet altijd leuke docenten.

  Leuke school, niet altijd leuke docenten. Ik heb weinig contact met oudleerlingen. Ik ging goed om met Marleen van Schie en Cindy Wezel, echter zij stopte al snel met de opleiding, dit vond ik erg jammer, we konden het goed vinden met elkaar.

  2004, Gabrielle Versteeg

  Op de Havo gezeten, maar duurde iets langer dan verwacht.

  Op de Havo gezeten, maar duurde iets langer dan verwacht. Te druk met sporten bezig. Heb leuke herinneringen aan Moolenaar, wat een grappige man is dat, mevr. de Leeuw (voor Frans) kreeg je altijd snel op de kast en mevr. Rijks (ook voor Frans), sprak de hele les frans, soms best lastig als je daar niet zo'n ster in bent. Ook leuke herinneringen aan bepaalde leerlingen. René Ruwaard en Arnold Ouwehand hadden het altijd over hun chickies. Jacco Vooys die altijd met zijn hoofd tegen de muur zat te bonken en natuurlijk zijn hand door het bord, geweldig?? Wat te denken aan Hans Corrijn (is er helaas niet meer) die John Vooys liet schrikken tijdens de gymles toen deze over een kast moest springen en met de ambulance werd weggebracht (schouder uit de kom)

  2004, Gabrielle Versteeg
  ?