Bekijk het volledige profiel van Gabriëlle Franquinet en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Gabriëlle Franquinet heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

Heb hier Duits en Engels gestu...

Heb hier Duits en Engels gestudeerd. Ben na ruim 2 jaar met Engels gestopt... Vond Duits leuker en beter georganiseerd. Wat ik erg jammer vond, was de grote uitstroom na het 1e jaar. Bij Duits bleven we uiteindelijk met 4 meiden over... lastig spijbelen ;-) Heb wel erg veel plezier gehad bij de uitspraaklessen van mevr. Tromp en de enthousiaste lessen grammatica van dhr. vd Sluijs.

2004, Gabriëlle Franquinet

Ik heb hier de bovenbouw HAVO ...

Ik heb hier de bovenbouw HAVO gedaan. Herinner me vooral de so-tactieken van dhr. Niemeijer en dat je gewoon kon eten in de klas van Idsard v Maanen. Veel opgetrokken met Esther Ursem.

2004, Gabriëlle Franquinet

Leuke kleine school. Prima tij...

Leuke kleine school. Prima tijd gehad. Veel lol gehad met mijn vriendinnen Nicolette en Lianda. Na school even gebakjes halen bij Bakker Swart... Leraren die me bijgebleven zijn: mannetje en vrouwtje (zo noemden wij ze buiten de lessen...) Coutinho, meneer Bakker, Deen, Dekker, die ons demonstreerde dat hij nog steeds over het bureau kon springen..., mevrouw Sernee met haar "alle ogen hier" en haar verhalen over Frankrijk, meneer Goossens voor Duits... de basis voor mijn voorkeur voor deze taal is hier gelegd. Ik heb later nog stage bij Phil Spijkers gelopen en heb haar vervangen tijdens een zwangerschap. Gek om dan al die leraren van toen in ene met de voornaam aan te spreken!

2004, Gabriëlle Franquinet
?