Ontdek PLUS

Gabriëla van der Sanden

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Gabriëla van der Sanden en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Gabriëla van der Sanden heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Een geweldige school met juffrouw Cockx, waar je met kleurenecoline mocht schrijven als je netjes had gewerkt; Ed Mondé, die later met juffrouw Koot trouwde, meneer Hankel, wiens nummerbord de letters BH had, waar we erg om moesten lachen! Meneer Halkes,

  Een geweldige school met juffrouw Cockx, waar je met kleurenecoline mocht schrijven als je netjes had gewerkt; Ed Mondé, die later met juffrouw Koot trouwde, meneer Hankel, wiens nummerbord de letters BH had, waar we erg om moesten lachen! Meneer Halkes, waar ik stiekum verliefd op was. Ik heb twee kinderen, Kim van bijna 23 en Tomas van 19. Ik ben verpleegkundige geworden, maar werk nu al bijna 16 jaar in de Tweede Kamer. Jammer dat de emailadressen niet meer bekendgemaakt mogen worden. Ik zou graag eens iemand spreken! Je kunt me vinden in het telefoonboek van Gouda onder Goudswaard inde Tuinstraat! Het lijkt me ook geweldig weer eens een reünie te houden!

  Sint Franciscusschool, 1964

  Heel veel gelachen op de Marianto! Zuster Beenen die je strafte door de leerlingen een poort te laten maken, waar je dan onderdoor moest lopen en dan werd je op je rug getimmerd; meneer Brest van Kempen die heel driftig kon worden, maar voor wie je veel r

  Heel veel gelachen op de Marianto! Zuster Beenen die je strafte door de leerlingen een poort te laten maken, waar je dan onderdoor moest lopen en dan werd je op je rug getimmerd; meneer Brest van Kempen die heel driftig kon worden, maar voor wie je veel respect had; René de Hoogh op wie ik een beetje verliefd was. Ik zou graag iedereen weer eens zien uit die tijd. Wil je me bellen, dan sta ik in het telefoonboek van Gouda, onder Goudswaard in de Tuinstraat.

  marianto mavo, 1971