Gabriel Enkelaar

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Gabriel Enkelaar en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Gabriel Enkelaar heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zat in klas 1 alpha t/m 4 alpha Gym (simpel).

  Ik zat in klas 1 alpha t/m 4 alpha Gym (simpel). Ik herinner me nog dat ik altijd eerder opschool kwam om te voetballen (mooi scoren via binnenkant paal, van die vierkante prullenbakken). Steevast schreef pater Hoogma op mijn rapport dat ik meer moest leren en minder voetballen. Ook de RAC, Racing Automobiel Club bij broeder Niels zal ik altijd herinneren. Onder in een kelder hielden we echte races op de Faller en Aurora racebanen. Pater Leye, die Aardrijkskunde gaf, maar ook zeer geinteresseerd was in de knulletjes... Ik heb een leuke tijd op deze jongensschool gehad. Ben benieuwd hoe het klasgenoten van toen vergaat. Ik heb meer gezichten voor me dan namen; Jantje Zuiderwijk, Arnold Gentenaar, Marcel Keulen. Weet nog dat ik een leraar Latijn had, die klassenleraar was, dhr.Warffemius. Ook veel indruk maakte de 'bezetting' van de meisjesschool "het Edit Stein". Verder veel vergeten. Nooit een reunie gehad, zou ik wel erg leuk vinden. Nu zelf leraar op een volstrekt andere school in Wageningen; Pantarijn. bereikbaar via GEnkelaar at pantarijn *******.

  Aloysiuscollege, 1966

  Na vier jaar op een jongensschool in Den Haag was mijn eerste schooldag in augustus '71 een ware shock; ik kwam te laat en werd door dhr.

  Na vier jaar op een jongensschool in Den Haag was mijn eerste schooldag in augustus '71 een ware shock; ik kwam te laat en werd door dhr. v.d. Aardweg naar mijn nieuwe klas, vijf Gym alpha gebracht. Daar zag ik louter alleen meisjes zitten. gelukkig bleken links achterin nog een paar jongens te zitten, waar nog 1 plek vrij was. Ik heb mij wonderwel snel aangepast aan het nieuwe klimaat, dat mij veel beter beviel dan het AC in Den Haag. Ik herinner me niet zo veel namen uit het blote hoofd, maar een paar: Martin Smeekes, Beatrice Cavadino, Vincent de Haan, Cees Poulus. Het was een gezellige klas. Vooral de trip naar Trier met die aardige docent Grieks(Rome noordelijk van de Alpen, is me goed bijgebleven). Ik bewaar goede herinneringen aan deze school, maar zou ze graag nog eens ophalen met klasgenoten, wiens gezichten ik wel voor me heb, maar waarvan de namen me maar niet te binnen willen schieten. Heb helaas ook niet veel foto's uit die tijd. via GEnkelaar (at) pantarijn ******* kun je me bereiken.

  Alberdingk Thijm College (A..., 1971

  Ik zat bij een hele lieve juf, wiens naam ik vergeten ben, in de eerste verhuisden we naar een nieuwe school, de Paulusschool in de Verdistraat (iets verderop), waar ik in een combinatieklas bij meneer van Lint kwam.

  Ik zat bij een hele lieve juf, wiens naam ik vergeten ben, in de eerste verhuisden we naar een nieuwe school, de Paulusschool in de Verdistraat (iets verderop), waar ik in een combinatieklas bij meneer van Lint kwam. Het was een kleine klas met een paar 2e klassers, terwijl ik in de 1e zat. namen, die ik me herinner zijn: Hans Hartin, Bennie Hartin, Rob Kroes, Marie-Jose Hemels en Fons Hemels, Annette Barette (verhuisde tot mijn spijt naar Grave), Bas v.d. Poppel. Ik herinner me nog goed hoe een schoolgenootje Rob Lelieveld, al op jonge leeftijd overleed. ook Richard Brundel kwam om bij een verkeersongeval. Verder herinner ik me vooral het voetballen op het schoolplein. Het was verder een kleine school, waar heel hard gewerkt moest worden. toen ik in de zesde klas kwam na een verhuizing op een school in Den Haag, hoefde ik niets meer te doen, omdat ik alles al zo'n beetje gehad had. Ben benieuwd hoe het mijn klasgenoten van toen nu vergaat. **********************

  Sint Caecilia, 1962

  ?