Ontdek PLUS

Gabe van der Zwaag

Kent 12 personen

WIDOWER , 2 kinderen
Woont in Arnhem

  Bekijk het volledige profiel van Gabe van der Zwaag en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Gabe van der Zwaag heeft 0 klassenfoto's en kent 12 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik ken nog namen van medeleerlingen: Suzanna Procee, Pietie Idzerda, Ludy van der Meulen, Thea Koster, Gerlof Fijnje, Piet Otter, Jacob ter Horst.

  Ik ken nog namen van medeleerlingen: Suzanna Procee, Pietie Idzerda, Ludy van der Meulen, Thea Koster, Gerlof Fijnje, Piet Otter, Jacob ter Horst. Kennen jullie nog het Zandschoolplein, het braakliggende terrein precies aan de achterzijde van de school waar je via Oldegalileeen kon komen? Of de naaste buur van de school de melkboer Alves? Herinner je je nog juf Demmer, klas 3? Hoofdmeester Offringa? Meester Wempe? Weet je nog, hoe we klasgewijs in school moesten gaan? Leuker was het klasgewijs ordelijk uit school gaan. Langzaamaan de trappen af en dan beneden met de hele klas in twee rijen nog even wachten, omdat een andere klas van rechts voorrang had?

  Koningin Emmaschool, 1950

  TWEE KEER ZIJN WE MET DE KLAS NAAR BERGEN (NH) GEWEEST.

  TWEE KEER ZIJN WE MET DE KLAS NAAR BERGEN (NH) GEWEEST. (in 1961-'62 en in 1963-'64). Bier drinken doe ik nog steeds niet! JELLIE STAAL kwam ik tegen als onderwijzeres van mijn dochters toen ik in de jaren 70 ook in ARNHEM kwam wonen. Het schijnt dat JAN SCHOOLDERMAN ook in ARNHEM woont of gewoond heeft. PIET schreef onder de schuilnaam PIOTA gedichten in de schoolkrant RONDOM MARIENBURG. Zelf heb ik een tijdje in de redactie van die schoolkrant gezeten.(met oa HENK DEINUM). Les gehad van oa PIET POST, organist van de Grote Kerk in Leeuwarden. Bijles gehad van BRUGGENKAMP, leraar handenarbeid.

  Christelijke Pedagogische A..., 1961

  Docent Wouterlood van Doesburg was een strenge leraar, maar onvergetelijk in zijn optreden.

  Docent Wouterlood van Doesburg was een strenge leraar, maar onvergetelijk in zijn optreden.

  Lienward College, 1956