Fritz Pattinasarany

Kent 0 personen

DIVORCED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Fritz Pattinasarany en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Fritz Pattinasarany heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Kan me alleen herinneren dat wij altijd met een taxi werden gehaald en weer thuis gebracht.

  Kan me alleen herinneren dat wij altijd met een taxi werden gehaald en weer thuis gebracht. Zou hier graag foto's van willen hebben.

  Prinses Marijke kleuterschool, 1961

  Juf Verschoor die zo mooi kon vertellen, Juf de Wilde hmm kan me alleen herinneren dat ze er wel goed uitzag, Juf Herfst moest mij altijd hebben, maar dat zal wel komen doordat ik regelmatig telaat kwam haha.

  Juf Verschoor die zo mooi kon vertellen, Juf de Wilde hmm kan me alleen herinneren dat ze er wel goed uitzag, Juf Herfst moest mij altijd hebben, maar dat zal wel komen doordat ik regelmatig telaat kwam haha. Meester van Loon op z'n orgel. Meester Viet aardige man is later verhuisd en daar kwamen verschillende voor in de plaats kan me er maar 1 van herinneren. Deze man kwam op een zware motor waar ik wel eens achterop mocht als we naar gym gingen. Het was een grote kerel met een baard en nu ik zo terugdenk, misschien was hij wel een lid van een motorclub, stel je voor zeg een Hells Angel als leraar gehad hahaha. Heb één foto (klas 3) uit deze tijd, zou wel graag meer willen hebben.

  School met de Bijbel Noord, 1964

  Mevrouw van de Geer is me nog het meest bijgebleven.

  Mevrouw van de Geer is me nog het meest bijgebleven. Heb na het behalen van mijn diploma nog voor haar man gewerkt die een accountantbureau had, was geen succes helaas. Jac. v/d Geer (geen familie geloof ik) was ook zo'n vriendelijke man, heb hem nog nooit kwaad gezien. Hr. v/d Berg en van Boesschoten natuurlijk, had op mijn examen een 4 (pff) voor boekhouden. Heb dit later met avondstudies toch nog onder de knie gekregen. En Hr. Plugge volgens mij wel een aardige man maar moest altijd maar weer laten zien dat hij de directeur was. Heb geen foto's uit deze tijd, maar zou ze wel graag willen hebben.

  professor kohnstamschool, 1972

  ?