Ontdek PLUS

Frits Spanhaak

Kent 0 personen

DIVORCED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Frits Spanhaak en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Frits Spanhaak heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  jemig dit, is wel heeeel lang geleden, ik weet niet zo veel meer, de beide juffen natuurlijk nog wel, maar verder.

  jemig dit, is wel heeeel lang geleden, ik weet niet zo veel meer, de beide juffen natuurlijk nog wel, maar verder.. ach ja sinterklaasfeestjes, heb nog ergens foto's van die tijd, daarna allemaal door naar de Hogenkampschool, samen met vriendjes en vriendinnetjes: Robert Smit, nog een Robert, Claudia Berse geloof ik ook nog, Victor Lapre, jemig, wat worden we oud.

  kleuterschool de duiventil, 1971

  Het is wel weer heeeeeel lang geleden, en de school bestaat al niet eens meer, maar wie weet komen er nog wat bekenden zoeken.

  Het is wel weer heeeeeel lang geleden, en de school bestaat al niet eens meer, maar wie weet komen er nog wat bekenden zoeken. Zou leuk zijn. In mijn laatste jaar (voor ik verhuisde naar het Turfschip) kreeg ik les van Jan Lieftink. Mevrouw Srabbing, ja daar heb ik ook nog les van gehad!

  Hogenkampschool, 1973

  Het eerste jaar van deze HAVO-kop-klas heetten we nog niet de Factoor, maar dat stond (na een fusie) wel op ons diploma.

  Het eerste jaar van deze HAVO-kop-klas heetten we nog niet de Factoor, maar dat stond (na een fusie) wel op ons diploma. We zaten in het zelfde gebouw als de Pabo, aan de Assendorperdijk (als ik het goed heb). Ben overigens later nog als leraar Duits en Maatschappijleer aan de slag gegaan op de Factoor, op de MEAO en de MTRO, van 1991-1993.

  De Factoor, Chr. College v...., 1983