Frits Nieudorp

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Frits Nieudorp en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Frits Nieudorp heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  2 jaar van de MEAO op deze school gezeten (dankzij mvr v/d Wetering de vrouw van Zagt mocht ik niet nog een jaartje blijven om het af te maken, bedankt nog).

  2 jaar van de MEAO op deze school gezeten (dankzij mvr v/d Wetering de vrouw van Zagt mocht ik niet nog een jaartje blijven om het af te maken, bedankt nog). Was veel te vinden in de belangrijkste en gezelligste dependance Wolfkamp.

  Het Hanze College, 1989

  Omdat ik de brugklas zo leuk vond heb ik deze maar 2 keer gedaan.

  Omdat ik de brugklas zo leuk vond heb ik deze maar 2 keer gedaan. Van de leraren vergeet ik een aantal nooit: Hoffman met zijn speciale manier om zaken duidelijk te maken. Mvr. vd Kolk van Frans. En ook de heer Zagt. niet zozeer om hem. maar meer om de problemen die ik daarna met zijn vrouw in mijn vervolg opleiding heb gehad.

  Rijksscholengemeenschap (La..., 1984

  Heb van deze school niet zoveel herinneringen.

  Heb van deze school niet zoveel herinneringen. Heb hierop ook maar een half jaar gezeten. Wat erg leuk was, was het kamp in Dalfsen. Kan me niet herinneren dat ik daarna nog een keer zover heb gefietst

  De Ridderspoor, 1984

  ?