Frits Mechelse

Kent 14 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Frits Mechelse en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Frits Mechelse heeft 0 klassenfoto's en kent 14 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  In het metaaldraai lokaal olie in de hardingsoven gooien, geeft leuk effect en bij het lassen de kruk achter de lastafels opwarmen! (sorry voor diegene die er toen op heeft gezeten) Met Gerard Haasnoot strafrekenen in verband met het vergeten van de sport

  In het metaaldraai lokaal olie in de hardingsoven gooien, geeft leuk effect en bij het lassen de kruk achter de lastafels opwarmen! (sorry voor diegene die er toen op heeft gezeten) Met Gerard Haasnoot strafrekenen in verband met het vergeten van de sportbroek en met Henk Oostingh advertentieblaadjes rondbrengen in Katwijk binnen. Na afloop spagetti eten.

  2003, Frits Mechelse

  alleen de zesde klas doorlopen.

  alleen de zesde klas doorlopen. Ik zat volgens mij bij dhr Cossee? Bekende namen die ik nog weet. Menno gaikema, Hester van Tongeren, Hans de Bruin, Ruud van Roijen. Ruud is wel eens bij ons in de kassen aan het werk geweest. Helpen met tomaten plukken en spinazie inpakken. Dit was nog in de tijd dat de stevenshofjespolder groen was (ik bedoel dus uitsluitend gras!). Wel leuk dat deze ervaring bij Ruud is blijven hangen. Ik ben nu werkzaam bij Ecokompressoren. Kijk maar even op de site. www ervoor en nl er achter.

  2003, Frits Mechelse

  Juf Steenbergen, meester Walvaart en wellicht nog veel meer.

  Juf Steenbergen, meester Walvaart en wellicht nog veel meer. Namen als Marcus Hoek, Inge van Dijk .... Brandwijk, Marjolijn Weesjes zijn namen die nog in mij gedachte opkoemn. Wellicht kan iemand mijn geheugen opfrissen. Ik ben in de 4e blijven zitten en de 5e van school gegaan. foto's etc van het verleden heb ik door omstandigheden (geen criminele) niet meer. Breng me eens op de hoogte!

  2003, Frits Mechelse
  ?