frits jansen

Kent 0 personen

DIVORCED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van frits jansen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  frits jansen heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Helaas is mijn eerste verhaaltje over deze school terecht gekomen bij een andere school en"Schoolbank" heeft dat niet kunnen wijzigen.

  Helaas is mijn eerste verhaaltje over deze school terecht gekomen bij een andere school en"Schoolbank" heeft dat niet kunnen wijzigen. Daarom een tweede versie. Leuke school waar ik nog veel herrineringen aan heb. o.a. de diavoorstellingen in de klas, waarbij onder veel hilariteit de klas verduistert moest worden met houten schotten tegen de ramen, de grote glazen lampen aan het plafond, het vullen van de inktpotten uit de grote "Talens" fles. Juffrouw de Jong die trouwde met meester de Lange, als jongetje mijn eerste huwelijkskandidate idool.Onze school "elfjes" Julia Forrer en Femmy Sambrink. De gymleraar Vos die mij de liefde voor motorfietsen moet hebben bijgebracht met zijn groene Adler. De eerste klassieke muzieklessen gegeven door een parttime leraar met een krakkemikkig pick_upje maar waar ik later zoveel plezier aan beleefd heb. De rij rillende leerlingen opgesteld voor het gymlokaal als er weer eens tegen het een en ander in te enten viel.In iddels heb ik door deze site weer kontakt met Joke, en ik hoop dat er nog velen van onze groep zich aan zullen melden zodat we misschien eens ergens met elkaar kunnen samenkomen om wat herrineringen op te halen en te constateren dat het wel mee valt hoe oud we er nu uitzien!

  Aldegondeschool, 1954

  Fijne school we zaten toen nog verdeeld over drie adressen Nieuwe herengracht, Valckenierstraat en 2e Jan Steenstraat.

  Fijne school we zaten toen nog verdeeld over drie adressen Nieuwe herengracht, Valckenierstraat en 2e Jan Steenstraat. Goede herrineringen aan Hr. v.d. Kamp (TBL), Hr. Bakker klassenleraar en Hr.Bruning (praktijkleraar).

  2e Chr. LTS Patrimonium, 1963

  ?