Frits Jansen

Kent 8 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Frits Jansen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Frits Jansen heeft 0 klassenfoto's en kent 8 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Ik kwam in de vierde klas op deze school.

  Ik kwam in de vierde klas op deze school. Het hoofd was dacht ik mr. Kreugel, die vrij jong overleed. Veel indruk maakte de toneeluitvoering in 1960 voor het verlaten van de school. Een sprookje (Sneeuwwitje?) en ik speelde een page. Ik herinner me Jeanne Drost en Ciska Koedijk. Wat spannende momenten in het fietsenhok. Verder dacht ik mr. Huizer in de 5e klas die op de Amsterdamse straatweg wooonde, de school-tandarts. de schoolmelk, gym in de gymzaal van de kon. Juianaschool waar we naar toe liepen.

  2004, Frits Jansen

  Ik was slecht in de exacte vakken, dus koos voor de handelskenniskant.

  Ik was slecht in de exacte vakken, dus koos voor de handelskenniskant. Docenten die ik me herinner zijn: de Roo (Duits, erg streng, mocht hem niet), Bons (tekenen, vond ik altijd prettige momenten), Wijntjes (Frans, weet ik niet veel meer van). Leerlingen: Frits Lauffer (nog een aantal jaren contact mee gehouden, maar al geruime tijd uit het oog verloren), Hans de Geus en denk me een aantal namen te herinneren die ik in de lijst ben tegengekomen b.v. Hennie Slot, Martin Kalis.

  2004, Frits Jansen
  ?