frieda kuik

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van frieda kuik en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  frieda kuik heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  2 jaar kmbo gedaan.

  2 jaar kmbo gedaan. leuke school. de herinneringen tja. komen ineens op. De namen die ik mij herinneren kan, Klaasje, Annie, Rianda, Maria. De stages vond ik altijd leuk. De leraren die ik me herinneren kan Joop, Annet, tenminste die schieten me op dit moment te binnen.

  2007, frieda kuik

  heb eigenlijk het examenjaar op deze school gezeten.

  heb eigenlijk het examenjaar op deze school gezeten. de leukste leraar vond ik meneer hoving die geschiedenis gaf. kon heel goed met hem praten. ging veel met anna ganzeveld en gerard hoeksma om. op zicht de klasgenoten kan ik me weinig van herinneren

  2004, frieda kuik

  tja herinneringen, de reis naar berlijn,paar keer zitten gebleven, engelse les van mw dekker, scheikunde van dhr bol, biologie van slag.

  tja herinneringen, de reis naar berlijn,paar keer zitten gebleven, engelse les van mw dekker, scheikunde van dhr bol, biologie van slag.de vreselijk stinkende pijptabak van overwijk de franse leraar goh leuk nu ik dit aan het typen ben komt er steeds meer boven.de oude school in de violenstraat. laatste jaar dat ik er op zat ging het over in de kamerlingh onnes toen moesten we naar de eikenlaan.

  2004, frieda kuik
  ?