Fried Enting

Kent 14 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Fried Enting en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  Fried Enting heeft 2 klassenfoto's en kent 14 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  De bar in de school en het voe...

  De bar in de school en het voetbalspel waren unieke monumenten van deze opleiding. Goede herinneringen aan Hugo Roos, Jack van Rens en Jan Willem Proper. Jan van de Schans (stekker) was mijn lichtend voorbeeld

  2003, Fried Enting

  goede herinneringen aan lerare...

  goede herinneringen aan leraren zoals de heer Mulder, Brands en Deeter. Namen van jongens zoals Theo Peeters, Jacky Kocken, John van de Drift, Raymond Pinckaers, Peter Mulder, Ries van Eijck, namen van meisjes zoals Peggy Best, Wilmia Melsen en Jenny van Dijk. Heerlijke onbezorgde tijd: voetballen op het veld voor de school en de regelmatige "strijd" met de naastgelegen christelijke school.

  2003, Fried Enting

  Heb goede herinneringen aan Pa...

  Heb goede herinneringen aan Paul Molenaar (wiskunde) en Kitty Lammers (Lichamelijke opvoeding) en kan mij zelfs nog de briljante practicum lessen van Dhr van Kooten Niekerk herinneren. Geschiedenis van de heer Blits was uniek: zeker Peter de Bruijn kan daar nog uren over vertellen..

  2002, Fried Enting
  ?