Frenk Pastor

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Frenk Pastor en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  Frenk Pastor heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Wie kent ze niet meer de legendarische drieling Jan Roedema, Edwin Mens en Frenk Pastor beter bekend als het trio "JEF Arts" meesters in list en bedrog.

  Wie kent ze niet meer de legendarische drieling Jan Roedema, Edwin Mens en Frenk Pastor beter bekend als het trio "JEF Arts" meesters in list en bedrog. Verder een hele toffe school met leuke gezellige soms iets te overspelige leraren zoals de Don juan van de school Ed Vallee,die viel voor de charmes van een van onze klasgenoten Fanny.I ben gelukkig met vlag en wimpel geslaagd en run nu mijn eigen goudsmederijtje in het zuid-oosten van Spanje.

  2003, Frenk Pastor

  Ook ik kan me natuurlijk levendig de "legendarische" zuster Therese herinneren.

  Ook ik kan me natuurlijk levendig de "legendarische" zuster Therese herinneren. Ik herinner mij een voorval in de aardrijkskunde les dat ik haar vreselijk over de rooie zou helpen, en dat iemand dat dan op zou nemen op een cassetterecorder dus zo gezegd zo gedaan ik zat voordurend met mijn buurman of buurvrouw te lullen aan de andere kant van het gangpad, komt die smurf(zuster therese) aanlopen en zegt tegen mij; met het haar zo beroemde limburgse accent(zachte G)Ga recht zitten, waarop ik zei;Waarom? Omdat ik het zeg portverdikkie anders krijg je een draai om je oren en eruit!! Enfin ik moest weer de klas uit maar het stond in iedergeval op de tape.Ik zou graag willen weten waar dat bandje gebleven is?

  2003, Frenk Pastor
  ?