Freek-jan Haar

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Freek-jan Haar en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 10

  Freek-jan Haar heeft 10 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  In December 1973 ben ik van de Lagere Land en Tuinbouwschool afgegaan, en naar de Chr.

  In December 1973 ben ik van de Lagere Land en Tuinbouwschool afgegaan, en naar de Chr. Mavo Irminloo in Ermelo gegaan. Best een hele verandering van die kleine Tuinbouwschool in Voorburg naar de Mavo in Ermelo. Dit kwam omdat mijn ouders verhuist waren van Voorschoten naar Ermelo en als jongen van 15 ging je dan gewoon mee. Ik was gelukkig snel thuis op de nieuwe school en had er een paar leuke vrienden zoals Fred de Lange. Ron van der Knaap, en Bram Klapwijk en ook nog Jurgen Schreudering, die ook uit Voorschoten kwam. Enkele Leraren waar ik les van had zijn Mr. van der Kruk (Duits) Soldaat (Engels) Schalekamp (Nederlands), Koops (Scheikunde) Meinster (wiskunde)van Buiten (geschiedenis). Het was best een leuke tijd. Vooral ook in het Weekend, lekker uit in de Besi Mill Discotheek.

  2011, Freek-jan Haar

  Ik herinner mij deze school als een gezellige kleinere school met aardige leraren.

  Ik herinner mij deze school als een gezellige kleinere school met aardige leraren. vooral de al oudere meneer van Tilburg, gaf ons engelse les was aardig zijn bijnaam was Stale omdat hij nog aardig kwiek was. Verder had je natuurlijk Mr.Brunt. Mr. van Reisen Mr. Mensch,mr. groenewegen, mr.Zilverschoon en nog een paar andere.Klasgenoten waren o.a. Frans van Beek, Bert Elevelt, Hans de wit, Eddy Oldebroek, Joke de Groot, Irene Loof, Anita v. Waasdijk, Rene v.d. Oever, Koos v.d. Nauweland, Jan en Chris de Groot en nog vele andere.

  2009, Freek-jan Haar

  De Parkschooltijd was een over het algemeen gezellige periode, met aardige meesters en juffen.

  De Parkschooltijd was een over het algemeen gezellige periode, met aardige meesters en juffen. Alleen meester Ringma uit klas 5 kon soms wel eens moeilijk doen. Ik kwam in klas 2 op deze school bij juf. Korpershoek. Ik had als vrienden daar o.a Piet Hakker, Henny Douwes en Coen van Someren.

  2008, Freek-jan Haar
  ?