Bekijk het volledige profiel van Freek Bosse en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Freek Bosse heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Halverweg de 3e klas ingestroo...

Halverweg de 3e klas ingestroomd. Ik bewaar nog altijd leuke herinneringen aan deze tijd. Mijn boezemvriend Ronnie Duijf ben ik helaas zo rond mijn 16de uit het oog verloren. Andere namen zijn Onno de Wit, Egbert-jan, Gilbert (Kast?). In de combinatie klas 4/5 bij meester Kast een vriendinnetje, Itje. Verder een liefdesverklaring aan Nicole Pang en "bruut" afgewezen. Ingrid (met lang zwart haar, woonde in de "zwarte flat") haar broertje zat ook op deze school. Hij was boodschapper van allerlei briefjes. Meester Schakel in de 5de klas ontstak regelmatig in woede en ging eens vechtend over de vloer met Rob?? weet zijn naam niet meer (een beer van een jongen voor die leeftijd). Op woensdagmiddag de stad in (zogenaamd naar de postzegelmarkt) kattekwaad uithalen. Andere namen zijn Klaas Faber, Hans Wijnbelt (die zie ik nog steeds) en Jan Stapper kwam ik op latere leeftijd tegen als tegenstander op het voetbalveld.

2004, Freek Bosse

Havo 4 met Mark Klooster, Lind...

Havo 4 met Mark Klooster, Linda Bos, schoolvoetbal, handtekening van dhr. Oranje vervalsen op de huiswerkvrijbriefjes. Barbecue bij Harry Enter in eindexamenklas.

2004, Freek Bosse

Tot halverwege de 3e klas op s...

Tot halverwege de 3e klas op school gezeten. Woonde in hetzelfde trappenhuis als Rene Stapper. Ouwe Anna om de hoek, voetballen en rolschaatswedstrijden op het plein. Klimmen in de kastanjeboom om de "klevers" er uit te halen. Achterop hangen bij de bestratingswagentjes van de gemeente. Kruidenier Golverding op de hoek.

2004, Freek Bosse
?