Freddy Radix

Kent 0 personen

REG_PARTNER , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Freddy Radix en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Freddy Radix heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Geweldige periode!! Vandaar da...

  Geweldige periode!! Vandaar dat ik er ook zo lang opgezeten heb. Kon maar geen afscheid nemen van de school. Echt alleen maar positieve gedachten over deze periode. Pauzes waren altijd gezellig. Lekker kloten in de kantine, met Jack Stam, Ruud Hendriks, Tjeerd Wieringa, Rico Risamasu, Henry Karels, enz. enz. We hadden een zaalvoetbalploeg in die tijd. Alle toernooien waaraan we deelnamen hebben we gewonnen, en in totaal maar 1 wedstrijd verloren, die ploeg hebben we daarna in de finale weer geklopt met 6-1. Lange pauzes (spijbelen?!?), gezelligheid, stappen, vriendschap!!

  2003, Freddy Radix

  Het laatste jaar op deze schoo...

  Het laatste jaar op deze school was het mooiste. De oudsten van de school, dat voelde wel stoer. Het uitgaansleven begon en de examenfeesten waren geweldig! Mooie herinneringen aan!! En, niet onbelangrijk, in deze periode kwamen de meiden in beeld. Dus de eerste stuiptrekkingen zijn daar begonnen...

  2003, Freddy Radix

  Echt veel bijzondere herinneri...

  Echt veel bijzondere herinneringen aan deze periode heb ik niet. Alleen heeft de gijzelingsperiode (1977) wel indruk op mij gemaakt destijds. Hoe wij tijdens de les geïnformeerd werden en zo snel mogelijk naar huis moesten gaan. DUS VRIJ!! Dat vonden wij geweldig natuurlijk! (we hadden geen idee wat er eigenlijk werkelijk aan de hand was) En natuurlijk voetballen met je vrienden (Bobby Sweris, Wim Fernhout, Tjebbe Hansma, Jaap Veenstra, Harm de Boer, enz.) in het schoolelftal! Geweldig!!

  2003, Freddy Radix
  ?