Freddy Platje nu Plateijn

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Freddy Platje nu Plateijn en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Freddy Platje nu Plateijn heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  van het woelige nest naar de Bever een paar oude klasgenoten Gert van de winden,alex goosens ,anita v/d pijl,Hans eric groenenberg,Dorethe van Beuningen,Anemieke Kruis, Elmid Runia, Ik woonde schuin tegen over de school.

  van het woelige nest naar de Bever een paar oude klasgenoten Gert van de winden,alex goosens ,anita v/d pijl,Hans eric groenenberg,Dorethe van Beuningen,Anemieke Kruis, Elmid Runia, Ik woonde schuin tegen over de school. een paar leraren die ik gehad heb, Spleet Berkelaar juf Serlee, Juf Leenhouders.

  cristelijke nationale school, 1969

  1e Leerling (aangemeld) op de kleuterschool daarna is de school aan de beverloweg gebouwd heb daar ook de eerste 6 jaren van het bestaan meegemaakt.

  1e Leerling (aangemeld) op de kleuterschool daarna is de school aan de beverloweg gebouwd heb daar ook de eerste 6 jaren van het bestaan meegemaakt. Leraren die ik me kan herineren juf serle meneer Berkelaar toen met baard meneer Spleet juf Leenhouts meneer Dekker (nooit les van gehad) een paar oude klasgemoten die ik me kan herineren Alex Goosens, Anita v/d Pijl , Annemieke Kruis ,Gert v/d Winden robbie de Groot Sandra Hanna.Jan Jaap ? Erik Dijkstra Jerry ? Freddie Beierling (die zijn toen volgens mij naar Nieuw Zeeland geemigreerd) Hans Erik Groenenberg. Ik woonde toen schuin tegen over de school in de Neerpeltlaan. fredplateijn*************************

  De Bever, 1971

  ?