Freddy Kooistra

Kent 0 personen

MARRIED , 6 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Freddy Kooistra en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 9

  Freddy Kooistra heeft 9 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ik zat in Lavo 1 en 2. In Lavo...

  Ik zat in Lavo 1 en 2. In Lavo 2 had ik Dhr. Evers als klassenleraar. In deze klas gingen we naar Frankrijk op werkweek. Connie Ruimschoots en Marina had ik als vriendin. Ik weet nog dat ik moest kiezen. Ijsschotsen springen in de winter als de modderschuiten door de vaart waren gevaren.

  2003, Freddy Kooistra

  Namen als Ruud Knaak en Eddy ?...

  Namen als Ruud Knaak en Eddy ? weet ik nog goed. Van een andere jongen weet ik dat hij helemaal gek was van Abba. Hij heeft geloof ik ook de playback in de gimzaal gewonnen met een paar anderen.

  2002, Freddy Kooistra

  Ik woonde aan de kijkduinstraa...

  Ik woonde aan de kijkduinstraat 78. Toen ik in de eerste klas kwam waren er al twee rapporten geweest en zal op school gekomen zijn in de tweede helft van het school jaar 71/72. Veel weet ik er niet van maar wat ik wel weet is dat er een meisje met haar handen door een raam ging en naar het ziekenhuis werd gebracht. Namen op mijn rapporten zijn D. Versluis als hoofd van de school en mijn klasseonderwijzer(es) is Sutchnap, als ik het goed zie. In de tweede klas had ik als klasseonderwijzer(es) Stueberg of zo iets. Als iemand mij meer kan vertellen hoor ik dat wel. Ik weet ook nog dat ik een meisje had uitgescholden voor kikker omdat ze van die rare ogen had, heb daar behoorlijk straf voor gehad. Stom maar waar.

  2002, Freddy Kooistra
  ?