fred wal

Kent 5 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van fred wal en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  fred wal heeft 6 klassenfoto's en kent 5 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Selfportrait

  Ik ging om op de Da Costakweekschool met de schizofrene Kees Bregman dus was het de hele dag lachen. Hij heeft zijn AOW niet gehaald en stierf in 2006. Gepassioneerde relatie had ik met de stijl gereformeerde haaibaai Els Deutekom van 1963-1966.Sept 1966 jaar ziek door Pfeiffer virus. Militaire dienst geweigerd. Favoriete leraren? Had ik niet. Haatte school.

  Da Costa Kweekschool, 1960

  slechte herinneringen aan klasgenoten en leraar latijn van Mansveld, leraar wiskunde brulboei Roodenburg, goede aan Portielje, klasgenoten Wim Jansen, Martin Hartkamp, Kees Kef, Sjef Doeve, Han Wittensleger, clown Wik Jongsma, een klas hoger zat de lichte

  slechte herinneringen aan klasgenoten en leraar latijn van Mansveld, leraar wiskunde brulboei Roodenburg, goede aan Portielje, klasgenoten Wim Jansen, Martin Hartkamp, Kees Kef, Sjef Doeve, Han Wittensleger, clown Wik Jongsma, een klas hoger zat de lichtelijk arrogante, over het paard getilde Kiek "maaibeheer" Bigot, een achternichtje waar ik nooit erg gecharmeerd van was, maar waar klasgenoot Wim Jansen op onbgrijpelijke wijze hopeloos verliefd op was, de geborneerde, kinloze Edwin Rutten, die zich op 14 jarige leeftijd aan mij voorstelde als "filmster" een kwal van een jongen, de popiejopie van de school, zat in een parallel klas en de latere handenarbeidleraar J. S. die het toch nog bracht tot dorpskunstenaaar/handenarbeidleraar in Arnhem en met een lastig, geborneerd wijf huwde.

  Vossius, 1955

  juffrouw Hendriks en hoofd van Waayen.

  juffrouw Hendriks en hoofd van Waayen. Geen goede tijd gehad na van de van loonschool te zijn afge haald een heel moeilijk jaar in een overvolle klas met veel agressie. Ik was erg verlegen en onzeker door de slechte familie omstandigheden. Klasgenoten Franklin van der Wal, Jan Bloemendaal, Jan den Dekker, Nora van Oosterum, Hans Laurentius, Alain Dupont, Wybe Rapmund, Ben van Oosten, die jaren later drie maal het eerste jaar van de universiteit over moest doen en totaal mislukte, Frits of Wim van Rappard. Ik was meestal met mijn schoolwerk snel klaar, verveelde me het grootste deel van de schooldag en mocht dan tot jaloezie van sommige leerlingen uit de klas bij van Waayen dagelijks een boek uit de school bibliotheek halen om "stil te gaan lezen". Ik ben in het bezit van een foto van juf Hendriks, toen ik negen was nam ik die met mijn Kodak box camera die ik voor mijn verjaardag had gekregen. Het hele jaar zat ik 'm te knijpen voor de schooldokter met de injecties tegen difteritis.

  Nicolaas Maes, 1950

  ?