fred van derstar

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van fred van derstar en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  fred van derstar heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik kan mij niet veel meer herinneren, uiteraard wel de muziekleraar klap, moest van hem bijna altijd de gang op, deze man was mi.

  Ik kan mij niet veel meer herinneren, uiteraard wel de muziekleraar klap, moest van hem bijna altijd de gang op, deze man was mi. licht gestoord kon totaal niet tegen lawaai, als de bel ging vloekte hij dat het een lieve lust was. Aantal klasgenoten: jan kleerenbezem( heel goede voetballer) Don Clement stak altijd zijn hoofd in zijn tas als ik hem in de klas aan het lachen maakte, Jan willem nieuwpoort, had toen het langste haar uit de klas en moest een haarnetje dragen bij praktijk boekdrukken, karel gaarenstroom was gek van tee-set, Harrie bourquin als wij er samen uitgestuurd werden moesten we de papiermand legen, gingen in de papiermand zitten en roetsten de trap af, dolle pret

  Amsterdamse Grafische Schoo..., 1965

  Onze hoofdmeester heette Oosterhuis Geen vriendelijke man.

  Onze hoofdmeester heette Oosterhuis Geen vriendelijke man. In de derde klas had ik juffrouw van der Poel, haar lippen vergeet ik niet Verder herinner ik mij nog meester de vries (4e klas)Ook ik zat in de klas bij co borman echter ben ik in de 4e klas bij meester de vries blijven hangen. Van willie korthuis kan ik mij nog herinneren dat zij door alle jongens het meest sexy meisje werd gevonden. uiteraard ken ik eijgie rudi eijgenhuizen ook het was nagenoeg mijn buurjongen Juffrouw Bas was een strenge juf waar iedereen bang voor was.In de eerste en tweede klas had ik een indonesische juf, die ontzettend lief was.

  van Bosseschool, 1958

  ?