Fred van den Broek

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Fred van den Broek en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 6

  Fred van den Broek heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Lekker onkruid wieden in de tuin terwijl de rest zat te zweten in de noodlokalen.

  Lekker onkruid wieden in de tuin terwijl de rest zat te zweten in de noodlokalen. Die "nood"-lokalen hebben het trouwens lang uitgehouden! Met "meneer" Lieverse altijd een goede band gehad. Juffrouw Ferrari had ik geloof ik ook nogal hoog zitten. Juffrouw van der Knaap tikte me nogal eens met een latje op mijn kleine vingertjes. Voel het nog steeds. Namen die ik heb onthouden: Jack Mintjens, Adriaan, Jacky van Arnhem, Sjaak, Inge Stinkens. En op wie was ik ook weer zo verliefd? Ze woonde op de Pleineslaan (aan het eind richting Bilthoven). Hoe kan ik het vergeten, het was Marga Hijmans! Leuk die klassenfoto, Marga!!

  2004, Fred van den Broek

  Fantastische tijd gehad.

  Fantastische tijd gehad. Eerst MAVO gedaan en daarna HAVO. De namen die ik me nog kan herinneren zijn Kees Ducrot, Andre Avezaat, Joep Brocker, Roberto Fronik, Frans op de Weegh, Hans Lancee, Alice van den Brink, Hetty Blok en de docenten Kees Streng, Veerkamp (peukie) en natuurlijk Bertus Bongaarts. En stiekem verliefd op Leny van Bentum!!

  2004, Fred van den Broek
  ?